Vastuullisuus

Vastuullisuus on meille Compass Groupilla erittäin tärkeää, ja se on integroitu osaksi strategiaamme.

Nykyiset kulutustottumuksemme ja ruoantuotantomme aiheuttavat vakavia globaaleja ongelmia, kuten ilmastonmuutosta ja luonnon köyhtymistä. Niiden seuraukset taas vaikuttavat suoraan raaka-aineiden saatavuuteen, hintaan ja koko ruoantuotannon tulevaisuuteen. Vaikka haasteet ovatkin globaaleja, ratkaisut ovat usein paikallisia. Me Compassilla etsimme jatkuvasti ratkaisuja ympäristövaikutustemme minimoimiseen ja autamme asiakkaitamme kestävien palveluiden luomisessa. 

Vastuullisuustyömme

Vastuullisuustyömme perustuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Globaali vastuullisuusstrategiamme koostuu kolmesta strategisesta prioriteetista:

Terveys ja hyvinvointi 

Ruoalla on tunnetusti suuri vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Tarjoamme terveellistä ja ravitsevaa ruokaa ravintoloissamme ja edistämme siten asiakkaidemme elämänlaatua. 

Muutokset ympäristön hyväksi

Ympäristö- ja ilmastokriisien hillitsemisessä keskitymme niihin toimiin, joilla voimme saada aikaan suurimman vaikutuksen: Vähennämme systemaattisesti sekä ruokahävikkiä että muovin käyttöä ja lisäämme kasvisten osuutta valikoimassamme.

Muutokset maapallon parhaaksi

Panostamme tiiviiseen yhteistyöhön kumppaniemme kanssa taataksemme vastuulliset ja läpinäkyvät hankinnat. Lisäksi teemme laajasti yhteistyötä lukuisten kumppanien kanssa kestävämpien ruokajärjestelmien eteen.

Maailmanlaajuinen toimija

Maailman johtavana ruoka- ja monipalveluyhtiönä toimintamme vaikuttaa väistämättä laajasti ilmastoon, luontoon sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointiin. Siksi teoillamme ja valinnoillamme on erityisen suuri merkitys. Teemme töitä vastuullisuuden eteen yhteistyössä satojen kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Voit tutustua globaaliin vastuullisuustyöhömme Compass Groupin sivuilla.