Vastuullisuus

Vastuullisuus on meille Compass Groupilla erittäin tärkeää, ja se on integroitu osaksi strategiaamme.

Nykyinen ruoantuotanto aiheuttaa vakavia globaaleja haasteita, kuten ilmastonmuutosta ja luonnon köyhtymistä. Niiden seuraukset taas vaikuttavat raaka-aineiden saatavuuteen, hintaan ja ruoantuotannon tulevaisuuteen. Vaikka ruoantuotannon haasteet ovatkin globaaleja, ratkaisut ovat usein paikallisia. Me Compass Groupilla tiedämme, että valinnoillamme on laajat vaikutukset niin luontoon, ympäristöön kuin eläinten ja ihmisten hyvinvointiin ja pyrimme vastuullisuuteen kaikessa tekemisessämme.  

Vastuullisuustyömme

Vastuullisuustyömme perustuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Globaali vastuullisuusstrategiamme koostuu kolmesta strategisesta prioriteetista:

Terveys ja hyvinvointi 

Ruoalla on tunnetusti suuri vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Tarjoamme terveellistä ja ravitsevaa ruokaa ravintoloissamme ja edistämme siten asiakkaidemme elämänlaatua. 

Muutokset ympäristön hyväksi

Ympäristö- ja ilmastokriisien hillitsemisessä keskitymme niihin toimiin, joilla voimme saada aikaan suurimman vaikutuksen: Vähennämme systemaattisesti sekä ruokahävikkiä että muovin käyttöä ja lisäämme kasvisten osuutta valikoimassamme.

Muutokset maapallon parhaaksi

Panostamme tiiviiseen yhteistyöhön kumppaniemme kanssa taataksemme vastuulliset ja läpinäkyvät hankinnat. Lisäksi teemme laajasti yhteistyötä lukuisten kumppanien kanssa kestävämpien ruokajärjestelmien eteen.

Maailmanlaajuinen toimija

Maailman johtavana ruoka- ja monipalveluyhtiönä toimintamme vaikuttaa väistämättä laajasti ilmastoon, ympäristöön sekä ihmisten ja eläinten hyvinvointiin ja siksi teoillamme ja valinnoillamme on erityisen suuri merkitys. Kannamme vastuuta yhteistyössä satojen kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Voit tutustua globaaliin vastuullisuustyöhömme Compass Groupin sivuilla.