Vastuullisuus

Nykyiset kulutustottumuksemme ja ruoantuotantomme aiheuttavat vakavia globaaleja ongelmia, kuten ilmastonmuutosta ja luonnon köyhtymistä. Ilmastonmuutos, luontokato ja ympäristön pilaantuminen taas vaikuttavat elinolosuhteisiimme, raaka-aineiden saatavuuteen, hintaan ja koko ruoantuotannon tulevaisuuteen. Vaikka haasteet ovatkin globaaleja, ratkaisut ovat usein paikallisia. 

 

Me Compass Groupilla työskentelemme kestävämmän tulevaisuuden eteen. Vastuullisuus tarkoittaa meillä konkreettisia valintoja ympäristön, kestävämmän yhteiskunnan ja hyvinvoinnin eteen. Autamme asiakkaitamme kestävien palveluiden luomisessa samalla kun tarjoamme terveellistä ja ravitsevaa ruokaa sekä laadukasta palvelua niin päiväkodeissa, kouluissa, työelämässä, hoiva- ja terveyspalveluissa kuin vapaa-ajan tapahtumissa.  

 

Maailmanlaajuinen toimija

Maailman johtavana ruoka- ja monipalveluyhtiönä teoillamme ja valinnoillamme on erityisen suuri merkitys. Teemme töitä vastuullisuuden eteen yhteistyössä satojen kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa Suomessa ja maailmalla. Voit tutustua globaaliin vastuullisuustyöhömme Compass Groupin sivuilla.

Vastuullisuusstrategiamme

Vastuullisuustyömme perustuu YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin. Vastuullisuusstrategiamme koostuu kolmesta strategisesta prioriteetista:

Terveys ja hyvinvointi 

Ruoalla on tunnetusti suuri vaikutus terveyteemme ja hyvinvointiimme. Tarjoamme terveellistä ja ravitsevaa ruokaa ravintoloissamme ja edistämme siten asiakkaidemme elämänlaatua. 

Muutokset ympäristön hyväksi

Ympäristö- ja ilmastokriisien hillitsemisessä keskitymme niihin toimiin, joilla voimme saada aikaan suurimman vaikutuksen: Vähennämme systemaattisesti sekä ruokahävikkiä että muovin käyttöä ja lisäämme kasvisten osuutta valikoimassamme.

Muutokset maapallon parhaaksi

Panostamme tiiviiseen yhteistyöhön kumppaniemme kanssa taataksemme vastuulliset ja läpinäkyvät hankinnat. Lisäksi teemme laajasti yhteistyötä lukuisten kumppanien kanssa kestävämpien ruokajärjestelmien eteen.