Näemme ruuan ratkaisuna moniin ympäristöä ja yhteiskuntaa koetteleviin haasteisiin. Uskomme, että kasvisten käytön lisääminen hyödyttää sekä ihmisiä että koko planeettaa. Herkullisten kasvipohjaisten ruokien lisääminen lautasella auttaa pienentämään ruoan ilmasto- ja ympäristövaikutuksia ilman, että ruoan laadusta tai mausta tarvitsee tinkiä. 

Tavoitteemme

Olemme sitoutuneet lisäämään kasvipohjaisia vaihtoehtoja ravintoloissamme. Pyrimme tekemään ilmasto- ja ympäristöystävällisistä valinnoista kaikille asiakkaillemme mahdollisimman helppoja ja houkuttelevia!

Miten sen teemme?
Kehittämistyössä:
  • Kehitämme jatkuvasti uusia kasvisreseptejä ja -tuotteita, reseptiikasta vähintään 30 % on kasvispohjaista
  • Olemme mukana kasvisproteiinien kehittämistyössä
  • Kehitämme kokonaisia kasvisravintolakonsepteja kuten kasvisruokakonsepti Wicked Rappid
Koulutuksessa:
  • Painotamme kokkien ammatillisessa koulutuksessa erityisesti kasvisten monipuoliseen käyttöön
Ravintoloissa:
  • Rohkaisemme asiakkaita valitsemaan kasvisruokaa eri keinoin
  • Kerromme kasvisruoan ensimmäisenä ruokalistalla
  • Asetamme kasvisruoan ensimmäiseksi buffetiin tai linjastoon
  • Osassa ravintoloissa on jo käytössä päivän ilmastoystävällisimmän aterian merkintä
  • Kaikkien ruokalajien tuoteselosteissa on kerrottu ruokalajin hiilijalanjälki